Jáde Optika Kft.

Tisztelt munkáltatók cégvezetők!

 

Felteszek Önöknek néhány kérdést.

  1. Mit gondol, mennyit ront egy szoftverfejlesztő teljesítményén, ha nem a megfelelő korrekcióval ellátott szemüveget viseli?
  2. Tudta, hogy 20 % javít a munka teljesítményén a megfelelő szemüveg, így 30 perccel többet tud dolgozni a gép előtt?
  3. Mennyi nyereséget jelent ez a cégüknek?

 

Vannak még kérdéseim, amit csak személyesen tudok feltenni, amennyiben találkozom Önökkel, és fel tudom mérni a dolgozók munka körülményeit (milyen távolságra vannak monitorok, milyenek a fényviszonyok). Így van módunk cégre szabott ajánlatot adni. A látásvizsgálat alkalmával ezeket a körülményeket is figyelembe vesszük.

 

Az elkészült szemüvegeket kivisszük a helyszínre, így nem esnek ki a munkavállaló a munkából. A vizsgálat eredményét átadjuk az arra illetékes személynek fénymásolás céljából. A cég felé kiállított számla költségként elszámolható, az ÁFA visszaigényelhető. Cégünk mobilterminállal rendelkezik, így a helyszínen is lehet fizetni bankkártyával, EP kártyával, SZÉP kártyával (szabadidő zseb)

 

Szeretnénk, felhívni figyelmüket az 50/1999. (IX.3.) EÜM rendeletre, amely szerint a napi legalább 4 órát meghaladó képernyő előtt dolgozók részére biztosítani kell az éles látást nyújtó szemüveget. A szükséges optometriai berendezések biztosításával 2002 óta külső helyszíneken is végzünk látásvizsgálatot. Optikai üzletünk teljesen felszerelt szemészeti vizsgálóval és látásjavító eszközök széles választékával rendelkezik.

 

Bármilyen jellegű utómunkával felkeresheti üzletünket.