Szemüveg javítás

A szemüveg tisztításának és ápolásának módja.

 

Így törődjön szemüvegével!

 

Tiszta lencse – nagyszerű érzés, amikor tisztítás után felvesszük, és újra zavartalanul látunk.  Ha többé nem lennének ujjlenyomatok, zsír- és koszfoltok. A lencse szakszerű ápolása nem csak jobb látást biztosít, hanem meghosszabbítja a lencse élettartamát is. A nem megfelelő tisztítás a modern lencsékben kárt tehet, még ha van rajtuk keményréteg, ami ellenálló a karcolódásokkal szemben.

 

Mindig először tegyük langyos folyó víz alá, és utána töröljük tisztára, így nem karcolják meg a porszemek. Csak jó minőségű mikroszálas kendőt használjon, ha elkoszolódik, ki kell mosni, de öblítőt nem szabad használni.

 

Amennyiben nagyon elhasználódott, karcos a lencse az befolyásolja az éles látást, azt már csak lencse cserével lehet megoldani. A lencse csere előtt mindenképpen aktuális egy látásvizsgálat.

kontaktlencse és ápolószerek - Jáde Optika

 

Szemüvegjavítás.

 

A szemüvege javítását mindig bízza szakemberre, nem érdemes otthon próbálkozni. Az egyszerűnek tűnő javítással is kárt okozhatunk a szemüvegünkben. „Eltörött a szár csak forró víz alá tettem, csak hajszárítóval próbáltam igazítani„. Ne tegye! A műanyag szárat, vagy szárvéget kellőképpen fel kell melegíteni „érezni kell” az anyagot. „Megkarcoltam a lencsét” ,„csak a csavarokat akartam meghúzni.

 

Szemüveg igazításról van szó, fáradjon, be üzletünkbe díjmentesen megcsináljuk.